Mustáros kacsasült (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Niki A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Egyéb szárnyas Cimkék: Húsételek, Főétel előtt, Hétvégi ebéd, Csőben sült, Sós, Meleg, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A mustárt összekeverem a megtisztított, reszelt vöröshagymával, a zúzott fokhagymával, a fél citrom lereszelt héjával, a sóval és a borssal. A kacsa hasába kenem a mustáros krémet, majd a kívülről is megsózott szárnyast a tepsibe fektetem. Aláöntök egy pohár vizet, és előmelegített, forró sütőben másfél órán át sütöm. 20 percnyi pihentetés után felszeletelem és tálra teszem. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||