Házi vegyes vágott (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 50 perc
Munkaidő: 40 perc
A recept forrása: Edina
A recept nehézségi foka: 1
Helye a tartalomjegyzékben:   Házi befőzés 
Cimkék: Főétel mellé, Házi befőzés, Hideg téli napokra, Szilveszter, Farsang, Hétvégi ebéd, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Édes, Sós, Savanyú, Csípős, Hideg, Zöldség, Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Buli

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1 kávéskanál borkén 0 0 0 0 0 0
1 kávéskanál nátrium-benzoát 0 0 0 0 0 0
3 dl ecet (20%-os) ? ? ? ? ? ?
80 dkg cukor 402 0 0 99.9 0 0
8 dkg konyhasó 0 0 0 0 0 0
50 dkg sárgarépa 40 1.2 0.2 8.1 3.4 0
1 kg paprika 20 1.2 0.3 3 0.9 0
1 kg vöröshagyma 40 1.2 0.1 8.3 3.1 0
2 kg fehérkáposzta 65 1.1 0.2 14.7 2.7 0
2 kg uborka 12 1 0.1 1.7 0.9 0
1 evőkanál feketebors 0 0 0 0 0 0
6 levél babérlevél 0 0 0 0 0 0
6 db chili paprika 0 ? ? ? ? ?
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak