Tarja sajtmártással (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 0 perc A recept forrása: Julcsi A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Sertésből Cimkék: Húsételek, Főétel, Szilveszter, Hétvégi ebéd, Párolt, Sós, Meleg, Húsfélék, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
A felhevített zsiradékon, hirtelen megsütjük a sózott, borsozott tarját, majd félretesszük. A sütőzsiradékon lepirítjuk a finomra vágott paprikát, a félfőre szelt hagymát, majd a darabolt olívát hozzáadva összepároljuk. Visszatesszük a húst és a borral, majd az alaplével felöntve, kis lángon, fedő alatt puhára sütjük. A szaftot a mascarponéval, tejszínnel elhabart liszttel besűrítve beforraljuk és a húsra öntve tálaljuk. Sült burgonyával adjuk asztalra. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||