Sajtos tojással töltött gomba (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Ditke A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Előételek Cimkék: Előételek, Reggeli, Főétel előtt, Uzsonna, Sörözés, borozás, Teaparti, Buli, Böjt, Rakott, Csőben sült, Sós, Meleg, Tojás, Zöldség, Tejtermékek, Gombafélék Hozzávalók 4 személyre:
Jó, nagyfejű gombákat válasszunk. A tönköt kitörjük és másra használjuk fel. Sóval, borssal, a babérlevéllel és ecettel ízesített vizet forralunk, majd a gombafejeket két percig főzzük benne. Lecsepegtetjük és olajjal kikent sütőtepsibe tesszük. A tojásokat egyenként beleütjük és sajttal megszórjuk. Olajjal megcsepegtetjük és 200 fokos sütőben 10 percig sütjük. Friss zöldségekkel és puha kenyérrel tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||