Souvidált marhacomb fehérépa pürével és salátával (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 30 perc A recept forrása: Ági Laci A recept nehézségi foka: 4 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Marhából Cimkék: Húsételek, Főétel, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Meleg nyári napokra, Szabadban, Buli, Hétvégi ebéd, Hirtelen sült, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Tejtermékek, Teaparti, Kártyaparti , Lassan sütött Hozzávalók 4 személyre: Souvidált marhacomb
Fehérrépa püré
Souvidált marhacomb fehérépa pürével és salátával
Souvidált marhacomb A marhacombot a fűszerekkel megszórjuk, majd levákumozzuk. 56.5 fokon 12 órát szuvidáljuk. Pár napra hűtőbe tehetjük, de végül szobahőmérsékletre engedve, a forró olajon, oldalanként két percig sütjük. Csíkokra vágva tálaljuk. Fehérrépa püré A feldarabolt répát és a levágott szárát, kevés sóval, borssal ízesített vízzel felöntve puhára pároljuk. Lecsepegtetjük a répát, a szárat kidobjuk és a répát turmixba tesszük. A sajttal és a vajjal áttörjük, szükség szerint kevés főzőlével hígítjuk. Kanállal formázva tálaljuk. A burgonyapürénél kissé markánsabb köret. Souvidált marhacomb fehérépa pürével és salátával | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||