Zöldcsütörtötki tészta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Kriszti A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Zöldséges ételek Cimkék: Előételek, Tészták, Főétel, Böjt, Főtt, Sós, Meleg Hozzávalók 4 személyre:
Bő, cukorral, sóval és kevés citromlével ízesített vízben főzzük roppanósra, az ujjnyi darabokra vágott, spárgát. Szedjük ki, tegyük jeges vízbe, hogy ne puhuljon tovább. A főzővízben főzzük, al dente-re, a tésztát. Az utolsó öt percben adjuk hozzá a zöldborsót. Leszűrve tegyük tálba, a spárgával, evőkanálnyi vajjal és a parmezán felével elkeverve adjuk asztalra. A többi parmezánt külön adjuk mellé. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||