Orosz nyelvsaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Adri A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Előételek, Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Reggeli, Sörözés, borozás, Meleg nyári napokra, Buli, Szilveszter, Farsang, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Tojás, Húsfélék, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A főtt burgonyát, az almát, a kemény tojást és az uborkát kis kockára vágjuk, a vékony csíkokra vágott nyelvvel összeforgatjuk, majd a szánk íze szerint elkészített tartármártással elkeverjük. Két-három óra hűtés után, friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk. Pirítóst adhatunk hozzá. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||