Grízleves kolbásszal (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Andriska A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Levesek Cimkék: Levesek, Reggeli, Főétel előtt, Hétköznapi vacsora, Sörözés, borozás, Buli, Főtt, Bogrács, Sós, Savanyú, Meleg, Tojás, Húsfélék, Zöldség, Tejtermékek, Gabonafélék Hozzávalók 4 személyre:
A zsíron a darát barnára pirítjuk, liternyi vízzel felöntjük, a vékonyra karikázott kolbászt belefőzzük. A tojásokat a tejjel elhabarjuk, pirospaprikával és borssal elkeverjük, majd a levesbe habarjuk. Finomra metélt petrezselyemmel meghintve tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||