Rakott, sült tarja (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Zoli bá A recept nehézségi foka: 1 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Vegyes húsokból Cimkék: Hústalan feltétek, Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Teaparti, Kártyaparti , Hideg téli napokra, Buli, Böjt, Párolt, Sós, Meleg, Zöldség, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
Mennyei finom sült tarja recept Recept: a tarját besózzuk, hirtelen serpenyőben elősütjük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával puhára pirítunk, sóval és fehérborossal ízesítjük. A gombaragut a hús köré rakjuk (mintegy falat képezve), meglocsoljuk tejföllel, majd megszórjuk reszelt sajttal (csak a ragut). A húsokra egy-egy tojást ütünk, pirospaprikával megszórjuk és kb. 1,5 óra alatt, fóliával letakarva készre sütjük. U | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||