Bajor sertésragu (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Zoli bá A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Sertésből Cimkék: Húsételek, Főétel, Buli, Hétvégi ebéd, Párolt, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
A húst 3 centis kockára vágjuk és a felhevített zsírban átsütjük. A felkarikázott répát és a nagyobbra vágott hagymát hozzákeverjük és ezekkel is összesütjük. Rászórjuk a fűszereket és kevés vízzel felöntve párolni kezdjük. Fedő alatt, kis lángon főzzük, ha szükséges kevés forró vizet öntsünk hozzá. Amikor a hús megpuhult habarjuk be, a tejfölben elkevert mustárral és liszttel. Burgonyakrokettel vagy knédlivel kínáljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||