Mézes-mustáros csirkés szendvics (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 0 perc A recept forrása: Ági Laci A recept nehézségi foka: 1 Helye a tartalomjegyzékben: Szendvicsek Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Reggeli, Uzsonna, Sörözés, borozás, Teaparti, Kártyaparti , Buli, Töltött, Sós, Meleg, Édes, Hajón is elkészíthető, Húsételek, Meleg nyári napokra, Tizórai gyerekeknek , Hirtelen sült, Húsfélék, Tésztafélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A csirkemellet csíkokra vágjuk, elkeverjük, a sóval, borssal, a cacennyi borssal, a fokhagymagranulátummal és az oregánóval. Végül a felhevített olajban pirosra sütjük. Ha elkészült, összeforgatjuk a mézzel és a mustárral. A bagettet félbe vágjuk, mindkét felét megkenjük a majonézzel, beterítjük a saláta mixel elkevert, apróra vágott lilahagymával és az alsó részre halmozzuk a csirkemellet. Beterítjük a vékonyra szelt paradicsommal, majd kissé összenyomva tálaljuk. Isteni reggeli vagy borkorcsolya. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||