Chilis hal, törpeharcsából (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 30 perc
Munkaidő: 5 perc
A recept forrása: Pityu
A recept nehézségi foka: 1
Helye a tartalomjegyzékben:   Halak 
Cimkék: Előételek, Halak és hidegvérűek, Főétel, Teaparti, Kártyaparti , Meleg nyári napokra, Szabadban, Tizórai gyerekeknek , Reggeli, Buli, Hétvégi ebéd, Hirtelen sült, Sós, Meleg, Halak, Gabonafélék

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1/2 teáskanál chili paprika 0 ? ? ? ? ?
2 db vöröshagyma 40 1.2 0.1 8.3 3.1 0
1 evőkanál füstölt paprika (csípős) 0 ? ? ? ? ?
1 teáskanál oregánó 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál fokhagyma granulátum 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál római kömény 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál konyhasó 0 0 0 0 0 0
80 dkg törpeharcsa ? ? ? ? ? ?
8 evőkanál olaj 899 0 99.9 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A fűszereket elkeverjük. A kifilézett harcsát a fűszerekkel és a hagymával bepácoljuk. Két órát pihentetjük, majd a felhevített olajon, oldalanként 3 percig sütjük Sült burgonyával vagy friss kenyérrel tálaljuk. Savanyúságot adjunk mellé.