Chilis, csokoládés marhararagu (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 25 perc A recept forrása: Paluska A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Sütőben sült tészták Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétvégi ebéd, Szilveszter, Buli, Párolt, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Hideg téli napokra, Remoska Hozzávalók 4 személyre:
A finomra vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd a hagymát átpirítjuk benne. Belekeverjük a fűszereket és a húst, végül, kevergetve,l fehéredésig sütjük. Belekeverjük, a csokoládé kivételével az összes hozzávalót és lefedve, sütőbe tesszük, 160 fokra, úgy másfél órára. Néha megkeverjük. A fedőt levéve még egy órát pároljuk, a sütés végén keverjük bele , a legalább 70 %-os csokoládét. Főtt burgonyával vagy főtt tésztával tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||