Csirkemell citromos pácban (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Jocó A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Buli, Hétvégi ebéd, Meleg nyári napokra, Sörözés, borozás, Uzsonna, Hétköznapi vacsora, Hirtelen sült, Sós, Meleg, Húsfélék, Tejtermékek, Zöldség, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A filézett csirkemellet csíkokra vágjuk. Összekeverjük a csíkokra vágott bazsalikommal, a joghurttal, a lereszelt citromhéjjal és a citromlével. Sóval és borssal fűszerezzük. Fél órát állni hagyjuk, majd forró olajban pirosra sütjük. Főtt vagy sült burgonyával, ecetes hagymával és tzatzikivel tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||