Topfa Feingeback (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 50 perc A recept forrása: Nyársforgató Jakab A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Sütőben sült tészták Cimkék: Tészták, Édességek, Reggeli, Desszert, Teaparti, Kártyaparti , Buli, Hétvégi ebéd, Kemence, Csőben sült, Édes, Meleg, Hideg, Tojás, Gabonafélék, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
A cukrokat, a lisztet, a sót és a sütőport összeszitáljuk. A mazsola kivételével, a többi hozzávalóval jól elkeverjük. Végül a mazsolát is beleforgatjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, ha nagyon pirulna a teteje, papírral letakarva, fél órát sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk. Frissen, langyosan habos kakaóval, reggelire hideg tejjel tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||