Füstölt csirkeszány (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Előételek, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Meleg nyári napokra, Szabadban, Buli, Hétvégi ebéd, Sós, Hideg, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A hagymákat apróra vágjuk, majd 3 liter vízzel felöntjük és a fűszereket beleszórva felforraljuk. Forrás után a csirkeszárnyakat beledobjuk és lefedve hagyjuk kihűlni. A szárnyalkat lecsepegtetve a füstölő rácsára tesszük, majd 20 percig füstöljük. Hidegen, friss zöldségekkel és pirított barna kenyérrel tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||