Grillpác zöldségekhez (Hajókonyha recept)
Elkészítési idő: 5 perc
Munkaidő: 5 perc
A recept forrása: Gixer
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:
Pácok
Cimkék: Pácok ,
Szabadban ,
Buli ,
Hirtelen sült
Hozzávalók
4 személyre:
kalória (kcal)
fehérje (g)
zsír (g)
szénhidrát (g)
rost (g)
koleszterin (mg)
ízlés szerint
konyhasó
0
0
0
0
0
0
ízlés szerint
bors
0
0
0
0
0
0
4 evőkanál
száraz fehérbor
70
0
0
16
0
0
1 teáskanál
bazsalikom
0
0
0
0
0
0
1 kávéskanál
rozmaring
0
0
0
0
0
0
1 kávéskanál
kakukkfű
0
0
0
0
0
0
2 evőkanál
citromlé
18
0.2
0
3.1
0
0
4 evőkanál
olaj
899
0
99.9
0
0
0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A pác hozzávalóit elkeverjük, majd az előkészített zöldségekre öntjük.