Hirtelen sült barbecue salátával (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Sertésből Cimkék: Húsételek, Főétel, Meleg nyári napokra, Buli, Hétvégi ebéd, Hirtelen sült, Diszkosz, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Gabonafélék Hozzávalók 4 személyre: Hirtelen sült
Barbecue saláta
Hirtelen sült A karajszeletek szélét bevagdossuk, majd gyengéden kiverjük. A lisztet a pirospaprikával és a borssal összeszitáljuk. Az kis darabokra vágott fokhagymát hideg olajba tesszük és felforrósítjuk. A fokhagymát kidobjuk, amikor halványbarnává válik, majd a felhevített olajban, a sózott és a lisztes keverékbe mártott húsokat hirtelen kisütjük. Frissen tálaljuk, a salátával körítve. Szeletelt rozskenyeret kínáljunk mellé. Barbecue saláta Az öntet hozzávalóit, a reszelt parmezánnal, keverjük el. Só általában nem kell bele, de kóstoljuk meg. Tálalás előtt forgassuk össze a zöldjével együtt, vékonyra karikázott hagymával, a kis kockára vágott paradicsommal és adjuk hozzá salátamixszel. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||