Virslis-sajtos tészta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Kriszti A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Főtt tészták Cimkék: Húsételek, Tészták, Főétel, Hétköznapi vacsora, Főtt, Hirtelen sült, Sós, Meleg, Húsfélék, Tésztafélék, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető, Koleszban főztük Hozzávalók 4 személyre:
A felhevített olajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, majd a felkarikázott virslit kissé átsütjük rajta. Felöntjük a tejszínnel és a sajtokat hozzáadva, kevergetve felforraljuk. Az előzőleg, sós vízben, kifőzött tésztával összeforgatva tálaljuk.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||