Sajtos virslivel töltött csirkecomb gombás tojáslepénnyel (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Zoli bá A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétvégi ebéd, Bálint nap, Göngyölt, Csőben sült, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A csirkemellet lapjában félbevágjuk és gyengéden kiverjük. A hússzeleteket a zúzott fokhagymával bekenjük és sóval, borssal meghintjük, majd krémsajtot a csirkemellekre kenjük. Egy-egy fél virslit a közepébe rakunk és két szélét behajtva feltekerjük. A hús külsejét olajjal vékonyan bekenjük és a tekercseket alufóliába göngyöljük. Tepsibe tesszük a göngyölegeket, kevés vizet öntünk alájuk és 200 fokos sütőbe toljuk. A hőt 10 perc múlva 165 fokra csökkentjük és mg fél órát sütjük a roládokat. A fóliából kibontva ferdén felszeletelve tálaljuk. Párolt zöldséget és gombás tojáslepényt kínáljunk hozzá. | ||||||||||||||