Szardellás sajtkrém (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 5 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Hidegkonyhai készítmények Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Meleg nyári napokra, Macskajajra, Szabadban, Buli, Hétvégi ebéd, Szilveszter, Farsang, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Halak, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető, tavaszi-koranyári receptverseny Hozzávalók 4 személyre:
A hozzávalókat botmixer poharába öntjük és habosra keverjük. Behűtjük és 2-3 órát érleljük. Ezt a meglehetősen sós kencét répa, karalábé vagy zellerszár rudakkal, keksszel vagy vajas pirítóssal tálaljuk. Bor vagy sörkorcsolyának ajánlom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||