Túrókrémes babapiskóta eperrel (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 15 perc
Munkaidő: 15 perc
A recept forrása: zsupi
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:   Édességek 
Cimkék: Édességek, Desszert, Buli, Hétvégi ebéd, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Rakott, Édes, Hideg, Tésztafélék, Tejtermékek, Gyümölcsök, Hajón is elkészíthető

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
50 dkg eper 39 0.9 0.6 7.2 0.8 0
2 evőkanál cukor 402 0 0 99.9 0 0
1 csomag habfixáló 0 0 0 0 0 0
3 dl növényi tejszín 0 ? ? ? ? ?
3 dl tejföl (20%) 216 3.3 20 3.9 0 110
50 dkg tehéntúró (félzsíros) 62 3.2 3.3 4.8 0 0
1 csomag babapiskóta 389 9.7 4.4 77.7 0 0
1 csomag vaníliás cukor 400 0 0 99.9 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A