Túrókrémes babapiskóta eperrel (Hajókonyha recept)
Elkészítési idő: 15 perc
Munkaidő: 15 perc
A recept forrása: zsupi
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:
Édességek
Cimkék: Édességek, Desszert, Buli, Hétvégi ebéd, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Rakott, Édes, Hideg, Tésztafélék, Tejtermékek, Gyümölcsök, Hajón is elkészíthető
Hozzávalók
4 személyre:
|
kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
50 dkg
eper |
39 |
0.9 |
0.6 |
7.2 |
0.8 |
0 |
2 evőkanál
cukor |
402 |
0 |
0 |
99.9 |
0 |
0 |
1 csomag
habfixáló |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
3 dl
növényi tejszín |
0 |
? |
? |
? |
? |
? |
3 dl
tejföl (20%) |
216 |
3.3 |
20 |
3.9 |
0 |
110 |
50 dkg
tehéntúró (félzsíros) |
62 |
3.2 |
3.3 |
4.8 |
0 |
0 |
1 csomag
babapiskóta |
389 |
9.7 |
4.4 |
77.7 |
0 |
0 |
1 csomag
vaníliás cukor |
400 |
0 |
0 |
99.9 |
0 |
0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
|
A
|