Levesegytál maradékból (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Julcsi A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Levesek Cimkék: Húsételek, Hétköznapi vacsora, Főtt, Sós, Meleg, Húsfélék, Tésztafélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
Ez az étel igazából a maradék húsleves felhasználására ad ötletet. A főtt csirkehúst szálnyi darabokra tépjük, a bőrt és a csontot kidobjuk. A leveszöldséget gusztusosan feldaraboljuk. A maradék leves levét felforraljuk, majd a borsót puhára főzzük benne. Lecsepegtetve félre tesszük. A megmaradt lében kifőzzük a tésztát, végül az összes hozzávalót belekeverve tálaljuk. Külön tálkában, tejfölt, reszelt sajtot és finomra vágott petrezselyemzöldet adhatunk mellé. Igazán hétfői vacsorára való étek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||