Sonkás-gombás fusili (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 16 perc A recept forrása: Andriska A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Főtt tészták Cimkék: Húsételek, Koleszban főztük, Főétel, Hétköznapi vacsora, Buli, Hirtelen sült, Főtt, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Tésztafélék, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A felhevített olajban, megpirítjuk, a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk, a kockára vágott sonkát és, a lecsepegtetett, gombakonzervet. Zsírjára sütjük és hozzáadjuk, a szárított oregánót, a zúzott fokhagymát, majd fűszerezzük és elkeverjük a tejszínnel. Közben megfőzzük a tésztát és lecsöpögtetve, belekeverjük a mártásba, tálaláskor, megszórjuk, a lereszelt sajtokkal. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||