Spanyol fokhagymás garnélarák (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Andika A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Hidegvérűek Cimkék: Előételek, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Buli, Hirtelen sült, Sós, Csípős, Meleg, Zöldség, Hidegvérűek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A finomra vágott hagymát és a chilit pároljuk át az olajon, majd adjuk hozzá a finomra vágott fokhagymát és a füstölt paprikát, végül forgassuk bele a garnélát. Néhányszor megkeverve, addig süssük, amíg a rákok szép rózsaszínűek lesznek. Friss kenyérrel tálaljuk, hogy a szaftot ki tudjuk tunkolni. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||