Mustáros borjú párizsi bundában (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Andika A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Marhából Cimkék: Húsételek, Főétel, Sörözés, borozás, Hétvégi ebéd, Bundázott , Hirtelen sült, Olajsütő, Sós, Meleg, Tojás, Húsfélék, Tejtermékek, Gabonafélék, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A karajt gyengéden verjük ki, majd sóval és borssal hintsük meg és vékonyan kenjük meg mustárral. 15 deka lisztből, a tojásból és a tejből, kevés sóval, keverjünk palacsintatésztánál kicsit sűrűbb tésztát. A húst forgassuk meg a félretett lisztben és mártsuk meg a masszában. Középforró, bő olajban süssük aranybarnára. Rizi-bizivel és salátával tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||