Vajon párolt almaszelet (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 15 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása: Gixer
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:   Köretek 
Cimkék: Köretek, Főétel mellé, Párolt, Édes, Meleg, Gyümölcsök

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
5 dkg margarin ? ? ? ? ? ?
4 db alma 35 0.4 0.4 7 2.3 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
Az almákat, héjastul cikkekre vágjuk, a magházukat eltávolítjuk és a felforrósított vajon, hirtelen, megsütjük.