Zelleres répasaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Pákász A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Előételek, Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Főétel mellé, Buli, Böjt, Hétvégi ebéd, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Sós, Hideg, Zöldség, Tejtermékek, Kímélő, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A répát és a retket lereszeljük, a zellert vékonyra vagdossuk. A kefírt elkeverjük a finomra metélt petrezselyemmel, bazsalikommal és a zúzott fokhagymával. Ízlés szerint sózva, borsozva összeforgatjuk a zöldségekkel. Tálalás előtt egy órára tegyük a hűtőbe. Grillezett húsok mellé adhatjuk vagy barnakenyérrel pompás előétel. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||