Hering magos buciban (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Gépész A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Szendvicsek Cimkék: Halak és hidegvérűek, Hidegkonyhai készítmények, Reggeli, Uzsonna, Sörözés, borozás, Buli, Rakott, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Savanyú, Hideg, Halak, Tésztafélék, Zöldség, Hajón is elkészíthető, Koleszban főztük Hozzávalók 4 személyre:
A bucikat majdnem kettévágjuk és megkenjük a majonézzel. Rukkola levelekkel borítjuk, majd rárakosgatjuk a heringtekercseket. A tetejére vékonyra szelt paradicsomot és lilahagymát teszünk. Ízlés szerint sóval, borssal megszórjuk. Citromgerezddel tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||