Gombás tojással töltött kápiapaprika (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Gézuka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Hústalan feltétek Cimkék: Előételek, Hústalan feltétek, Reggeli, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Uzsonna, Hétköznapi vacsora, Buli, Böjt, Töltött, Csőben sült, Sült, Sós, Meleg, Tojás, Zöldség, Gombafélék, Kímélő Hozzávalók 4 személyre:
A finomra metélt hagymát az olajon megpirítjuk, rádobjuk az apróra vágott gombát és sózva, borsozva zsírjára sütjük. Ráöntjük a felvert tojást és elkeverve lágy rántottát készítünk. A paprikákat csumástól félbe vágjuk, a belsejükből a csumát és a magokat kiszedjük, majd a gombás tojást belekanalazzuk. A tetejét reszelt sajttal meghintjük és 170 fokos sütőben 20 percig sütjük. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||