Málnás alagút (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Steffy A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Édességek Cimkék: Édességek, Desszert, Meleg nyári napokra, Hétvégi ebéd, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Édes, Hideg, Tejtermékek, Gyümölcsök, Tojás, Kímélő Hozzávalók 4 személyre:
A málnát, a tejfölt és a mascarponét keverjük el a cukorral. A beáztatott zselatinlapokat, fél deci forró vízben oldjuk fel és keverjük a málnás masszához. Forgassuk hozzá, a csipet sóval, kemény habbá vert tojásfehérjét és öntsük a masszát, folpackkal kibélelt, őzgerincformába. Tegyük hűtőbe, dermedés után, borítsuk tálra. Tejszínhabbal, málnaszemekkel díszítve tálaljuk | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||