Cantuccini (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Zoli bá A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Sütőben sült tészták Cimkék: Édességek, Tészták, Desszert, Uzsonna, Kártyaparti , Teaparti, Buli, Advent, Karácsony, Csőben sült, Édes, Tojás, Gyümölcsök, Gabonafélék, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
A tej kivételével gyúrjuk össze a hozzávalókat (a mandula tisztított, egész) és formáljuk 3 ujjnyi széles, két ujjnyi magas rúddá. Kenjük le a tetejét tejjel és toljuk 200 fokra előmelegített sütőbe. 20 perc sütés után vegyük ki és vágjuk ujjnyi szeletekre. Tegyük vissza, a kikapcsolt sütőbe és hagyjuk még fél órát száradni. Az olaszok borba mártva eszegetik. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||