Gnocchi csirkepaprikás mártásban (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Atti A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Főtt tészták Cimkék: Tészták, Párolt, Főétel, Húsételek, Hajón is elkészíthető, Tejtermékek, Sós, Meleg, Tésztafélék, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A finomra vágott hagymát, a felhevített olajon, megpirítjuk. Hozzáadjuk a darabokra vágott csirkét, a kis kockára metélt paprikát és paradicsomot. Megszórjuk a pirospaprikával, sózzuk, borsozzuk, majd kevés vízzel felöntve puhára pároljuk. A húst kivesszük, kicsontozzuk, a bőrét, ízlés szerint kidobjuk. A csirkedarabokat apróra vágjuk. A szaftba keverjük a tejfölt és a krémsajtot | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||