Tojáskrémmel töltött zalahús (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Geri A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Hentesárukból Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Uzsonna, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Teaparti, Kártyaparti , Buli, Göngyölt, Töltött, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Tojás, Húsfélék, Tejtermékek, Koleszban főztük Hozzávalók 4 személyre:
A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk, majd a fűszerekkel, a vajjal és a tejföllel együtt botmixerrel krémesítjük. Habzsákba tesszük és csíkot nyomunk a krémből a felvágottra, majd feltekerjük. A tekercsek tetejére, a krémből, rózsát nyomunk és a közepére egy-egy olívát ültetünk. Ha büféasztalra szánjuk, franciasaláta talpazatra tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||