Édesburgonyasaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Öcsi A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Főétel mellé, Meleg nyári napokra, Hétvégi ebéd, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Sós, Hideg, Savanyú, Zöldség, Reform konyha, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A csicsókát vékonyra gyaluljuk, majd csíkokra vágjuk. Az öntet hozzávalóit habverővel krémesre keverjük, majd a csicsókával és a finomra metélt fűszerlevelekkel jól elkeverjük. Tálalás előtt egy órát hűtőben érleljük össze. Sült csirke mellé kiváló. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||