Göngyölt, fűszeres csirkemáj (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Belsőségekből Cimkék: Előételek, Húsételek, Főétel előtt, Főétel, Sörözés, borozás, Kártyaparti , Buli, Csőben sült, Sós, Hideg, Meleg, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A baconszeleteket keresztben félbevágjuk, majd majoránnával és borssal megszórjuk. A megtisztított csirkemájakat lemossuk. Leszárítva ketté vágjuk, majd a megfűszerezett baconszeletekbe tekerjük. Fogpiszkálóval megtűzzük. Olajjal kikent tepsibe tesszük, majd 200 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük. Melegen vagy hidegen tálalhatjuk. Főételnek sült burgonyával, előételnek salátával és pirítóssal tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||