Hamburgerszósz (Hajókonyha recept)
Elkészítési idő: 0 perc
Munkaidő: 0 perc
A recept forrása: Gixer
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:
Mártások
Cimkék:
Hozzávalók
4 személyre:
|
kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 késhegynyi
bors |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 teáskanál
fehérborecet |
? |
? |
? |
? |
? |
? |
1 teáskanál
barnacukor |
391 |
0 |
0 |
97.4 |
0 |
0 |
1 teáskanál
kapor |
0 |
3.7 |
0.8 |
10.2 |
2.2 |
0 |
1/2 fej
vöröshagyma |
40 |
1.2 |
0.1 |
8.3 |
3.1 |
0 |
1 db
csemegeuborka |
? |
? |
? |
? |
? |
? |
1 evőkanál
ketchup |
109 |
2.1 |
0.4 |
24 |
0 |
0 |
3 evőkanál
majonéz |
848 |
1.3 |
93.2 |
0 |
0 |
95 |
1 késhegynyi
konyhasó |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
|
A hozzávalókat a botmixer poharába tesszük és simára turmixoljuk. Felhasználás előtt, fél órát pihentessük a hűtőben.
|