Csirkesaláta maradékból (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Isti A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Saláták, Főétel előtt, Uzsonna, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Meleg nyári napokra, Buli, Hétvégi ebéd, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A megmaradt sült csirke és főtt burgonya felhasználásával finom könnyű vacsora készülhet. A kicsontozott csirkét és a burgonyát vágjuk kockára. A majonézből, a kefírből és a ketchupból keverjünk öntetet, tetszés szerint ízesítsük, majd keverjük bele a finomra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a kicsumázott, de héjastól felkockázott almát végül a csirke és burgonyadarabokat. Hűtőben érleljük egy fél órát, majd tálaljuk. Adhatunk hozzá pirítóst, de önmagában is laktató. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||