Prágai csirkecomb (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Dorka A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Buli, Párolt, Sós, Meleg, Húsfélék, Tésztafélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A zsemlét beáztatjuk a sörbe. A felforrósított vajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, majd átsütjük rajta, a sózott, borsozott csirkecombokat. A húsalaplét részletekben hozzáöntve, fedő alatt, puhára pároljuk. A puha húsokat a szaftból kivesszük és az elmorzsolt zsemlét beletéve összeforraljuk, majd áttörjük. A combokat tálra téve a mártással leöntve tálaljuk. Knédlit vagy burgonyafánkot adhatunk köretnek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||