Csirkecsíkok ropogós kabátban (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Emese A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Buli, Csőben sült, Sós, Meleg, Húsfélék, Tésztafélék, Kímélő Hozzávalók 4 személyre:
A kétszersültet nejlonzacskóba tesszük és nyújtófával morzsává törjük. A csirkemelleket kicsontozzuk és hosszában 3 csíkra vágjuk. Jól összekeverjük a pác hozzávalóit és a csirkecsíkokat beleforgatva, fél órát állni hagyjuk. Lecsöpögtetve a kétszersültmorzsába forgatjuk és kivajazott tepsire rakosgatjuk, a maradék vajat megolvasztjuk és rácsepegtetjük. 200 fokra előmelegített sütőben negyed órát sütjük. Salátával kínáljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||