Kukoricalepény (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 5 perc A recept forrása: Öcsi A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Sütőben sült tészták Cimkék: Tészták, Főétel mellé, Csőben sült, Kemence, Édes, Sós, Tojás, Gabonafélék, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
Szitájuk össze a szárazanyagokat. Keverjük el a tejet a tojással és az olajjal, majd a két keveréket dolgozzuk össze, egynemű masszává. A tésztát öntsük, vajjal kikent, serpenyőbe és 175 fokra előmelegített sütőben, süssük 20-25 percig. Végezzünk tűpróbát. Klasszikus amerikai kenyérféle, jól illik, a Déli Államokból származó szaftos, csípős hús vagy zöldség ételekhez. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||