Vörösbab marhahússal és rizzsel (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Móni A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Marhából Cimkék: Húsételek, Főétel, Buli, Hétköznapi vacsora, Párolt, Sós, Csípős, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Gabonafélék Hozzávalók 4 személyre:
A felforrósított olajon, folyamatosan kevergetve, süssük barnára a darált marhahúst. Adjuk hozzá az apró darabokra vágott paprikát és a finomra metélt hagymát. Átsütjük ezzel is, majd felöntjük a fűszerekkel elkevert paradicsomlével és fedő alatt puhára pároljuk. A végére a levét forraljuk el. Tálalás előtt forgassuk össze a leöblített babbal és a megfőzött rizzsel. Forrón tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||