Római tálban párolt pulykacomb (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Nagyi A recept nehézségi foka: 1 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Pulykából Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétköznapi vacsora, Sörözés, borozás, Buli, Csőben sült, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
Az őrölt fűszereket összekeverjük és a pulyka felsőcombokat bedörzsöljük. A vöröshagymát és a fokhagymát felkockázzuk, majd a felét a beáztatott római tálba szórjuk. Belefektetjük a pulykacombokat, rászórjuk a lepergett fűszerkeveréket és a hagymákat, majd aláöntjük a bort. A tálat lefedjük és 160 fokra bekapcsolt, hideg sütőbe tesszük. 3 órát hagyjuk párolódni. A csontot kivéve, felszeleteljük. Párolt zöldséggel és sült burgonyával tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||