Sajtroppancs (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 12 perc A recept forrása: Anna A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Sütőben sült tészták Cimkék: Tészták, Sörözés, borozás, Kártyaparti , Teaparti, Buli, Farsang, Szilveszter, Húsvét, Csőben sült, Sós, Csípős, Gabonafélék, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
Szitáljuk össze a lisztet a sóval, cayenni borssal és a sütőporral, majd morzsoljuk el a vajjal. Gyúrjuk bele a sajtot és a tejfölt. Formáljuk gombóccá és tegyük hűtőbe két órára. Lisztezett deszkán nyújtsuk késfok vastagságúra és vágjuk ujjnyi darabokra. Sütőpapírral bélelt tepsiben, 220 fokra előmelegített tepsiben süssük 8 percig. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||