Párolt marhaszelet (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Albi A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Marhából Cimkék: Húsételek, Főétel, Karácsony, Hétvégi ebéd, Párolt, Hirtelen sült, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A felszeletelt és enyhén kivert rostélyost sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. A felhevített olajon, mindkét oldalát pirosra sütjük. A római tálba fektetjük, majd az apróra vágott zöldségeket körészórjuk és leöntjük a fűszerekkel elkevert alaplével. A tálat lefedve hideg sütőbe tesszük és 2 órát 170 fokon sütjük. Főtt burgonával vagy knédlivel tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||