Fokhagymás csirkemell remoskában (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 54 perc A recept forrása: Geri A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Meleg nyári napokra, Buli, Hétvégi ebéd, Sült, Csőben sült, Kemence, Remoska, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Kímélő Hozzávalók 4 személyre:
A vajat elkeverjük a zúzott fokhagymával. A csirkemelleket félbe vágjuk és bekenjük a fűszeres vajjal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a bort aláöntve a remoska edénybe tesszük. Egy órát pároljuk, negyed óránként a levével locsolva. Főtt tésztával vagy vajas burgonyával táljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||