Gyümölcsös piskóta remoskában (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Molnárné A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Sütőben sült tészták Cimkék: Tészták, Édességek, Desszert, Uzsonna, Meleg nyári napokra, Hétvégi ebéd, Buli, Sült, Csőben sült, Kemence, Remoska, Édes, Tojás, Tejtermékek, Gyümölcsök, Kímélő Hozzávalók 4 személyre:
A vajat keverjük habosra a sóval, a cukorral, majd a tojásokkal. Forgassuk bele a lisztet és a darabokra vágott, ízlés szerinti gyümölcsöket. Öntsük a remoska edényébe és 20-25 percig süssük. Ízlés szerint tejszínhabbal, fagylalttal tálaljuk. Sütőben is készíthető. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||