Thai mangó salsa (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 5 perc
Munkaidő: 5 perc
A recept forrása: Kicsibors
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:   Saláták 
Cimkék: Mártások, Hidegkonyhai készítmények, Főétel mellé, Meleg nyári napokra, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Édes, Sós, Savanyú, Csípős, Hideg, Zöldség, Gyümölcsök

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1 db mangó 59 0.5 0.5 13 1.8 0
1 evőkanál halszósz 0 ? ? ? ? ?
1 teáskanál chili pehely 0 ? ? ? ? ?
1 csokor koriander 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál citromlé 18 0.2 0 3.1 0 0
2 gerezd fokhagyma 134 6.8 0.1 26.3 0.8 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A megtisztított és feldarabolt mangót, a nagyjából felvagdosott korianderleveleket és a többi hozzávalót tegyük botmixer poharába, majd keverjük simára.
Sült hal, rák mellé illik.