Mexikói fűszerkeverék (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 5 perc
Munkaidő: 5 perc
A recept forrása: Geri
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:   Fűszerkeverékek, ízesítők 
Cimkék: Fűszerkeverékek, Csípős

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1 evőkanál köménymag 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál pirospaprika ? ? ? ? ? ?
1 evőkanál oregánó 0 0 0 0 0 0
1/2 evőkanál bors 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál zellerzöld ? ? ? ? ? ?
1 evőkanál fokhagyma granulátum 0 0 0 0 0 0
2 evőkanál chilipor 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál citromhéj 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál porcukor 400 0 0 100 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A hozzávalók mennyisége őrölve és szárítva értendő.
Összekeverjük a hozzávalókat és légmentesen lezárva tároljuk. Kb 3 hónapig eláll.