Zöldséggel töltött csirkecombok (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 30 perc A recept forrása: Engabi A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétvégi ebéd, Töltött, Sült, Kemence, Sós, Meleg, Zöldség, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A zöldségeket kockázd fel és sós vízben főzd roppanósra. A zöldpetrezselymet aprítsd finomra. A csirkecombok bőrét lazítsd fel. A zöldségeket, a tojást, a fűszereket keverd össze és töltsd a fellazított bőr alá, a nyílást fogpiszkálóval zárd le. Vigyázz, ne tölts bele túl sokat, mert sütés közben kirepedhet! Sózd és kevés zsiradékkal kend meg és alufóliával lefedve 160 fokon 40 perc alatt egyszer-egyszer, saját szaftjával meglocsolva, süsd meg.Ha megpuhult a hús az alufóliát vedd le és a bőrét pirítsd meg. A ropogósra sült combokat rizibizivel és salátával tálald. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||